Agera diskplock

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hejsanhoppsan

Igår åkte jag ut till Rödön och hälsade på mamma och pappa. Hann dock inte stanna så länge, för vid 17 ringde Linda och berättade att jag fick jobba om jag ville. Så vid 18.30 började jag jobba! Var på en rockbar i Brunflo och agerade diskplock. Det var roligt att prova på något annat eftersom jag bara jobbat på café och det var inte direkt avancerat, så det kändes bra! Slutade vid 02 och att lägga sig i sängen när jag kom hem kan ha varit det bästa jag någonsin gjort.
 
Så nu får jag hålla tummarna för att jag kanske blir inringd någon mer gång! Men nu ska jag duscha, då hela jag luktar öl efter att ha råkat spilla en ganska stor mängd över mig själv igår. Sen kommer Linda och hämtar mig, så åker jag ut till Rödön igen :))

Golden touch

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 

Klassåterträff 3 år senare

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Godmorgon!

Igår hade vi klassåterträff med klassen vi gick med från 6an till 9an. Kan ju säga att jag vara lite småskeptisk då i princip alla i klassen hatade varandra när vi gick i samma klass. Men jag kan nog säga att det var en av dom roligaste kvällarna jag haft!
 
Vi träffades runt 8 vid gamla skolan för att spela brännboll, det var väldigt kallt och småregnade till och från så vi stannade där till ungefär halv 10 och sen gick vi hem till mig där vi lekte lekar och hade trevligt! Tanken var att dra till krogen närmare 11, men vi hade så kul så vi blev kvar hos mig ett bra tag! Vid kanske 12 bestämde vi oss för att gå på krogen ändå, men vi var inte på danshumör så det fick bli cuprum. Vi satt där till närmare 2, sen bar det av till donken, och sen gick vi hem till mig en sväng igen innan alla begav sig hem till sig!
 
Ja, en svårklådd kväll faktiskt!