Jobbat i finvädret

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Hejhopp!
 
Har jobbat sedan i fredags, 29,5 timmar sammanlagt och det känns överallt. Suttit ned ungefär 10 minuter av dessa timmar, dumt val känner jag just nu. Menmen, i fredags efter jobbet hade Pontus gjort middag åt oss, så vi käkade fetaost-biffar med rotfrukter och tittade på film. I lördags slutade jag 20.30, och skyndade mig hem och duschade sen gick jag till Pontus som var hos en kompis, blev lite vindrickande - fast det kändes som väldigt mycket eftersom jag hade ätit som en myra ungefär- vilket inte underlättade jobbhelgen, haha! Igår slutade jag också 20.30 och då gick vi på affären och köpte massa frukt och spenderade kvällen med film och fruktsallads-ätande, bra skit! 
 
Så har inte gjort sådär jättemycket utöver jobbet, men idag åker vi till Klövsjö och hälsar på svärmor! :))
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa, haaare bra!
 

Game-rea

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Game hade 70% rea på allt idag, så jag skulle vara snäll och följa med Pontus som ville dit. Råkade bara köpa 4 spel själv också, men det får man göra. Sammanlagt gick alla 9 spel vi köpte på 368:- vilket jag anser är ganska trevligt. Så ja, får väl se när vi gör något produktivt nästa gång :)) 
 
 

Mini-studentfirande

Allmänt  /  0  Kommentarer
Tänkte ta en bild för att visa att jag varit på relaxen, gick sådär
 
 
<3<3<3<3<3
 
Jobbigt god mat!
 
 
Eftersom Pontus inte kunde vara med när jag tog studenten så ville han fira mig på ett annat sätt, så igår morse fixade han frukost på sängen, sen sa han åt mig att packa badkläder, och tänka ut något fint att ha på mig på kvällen. (film-moment!)
 
Vid 11 gick vi till badhuset och mös på relaxen och åkte rutschelkanor som om det inte fanns någon morgondag. Runt halv 4 drog vi oss hemåt och fixade iordning oss och sen vid halv 7 blev det tre-rätters på republiken, godare mat är svårt att hitta! Vi kom väl hem runt 9 och därefter blev det film-mys :))  Hade en otroligt bra dag!