Ante åker Birger

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Stolt kille
 
God kväll!

Ja det här är den enda bilden jag har från de senaste dagarna, Jobbade måndag och tisdag och sen på tisdagkväll drog jag och några arbetskamrater ut på stråket, hade väldigt trevligt! Sen träffade jag även mina kära systrar och efter att jag hade tappat bort de flesta av de jag var ut med från början bestämde jag mig för att följa med Linda och hänga med henne och de hon var med. Sen kommer vi ut från stället vi var på och där står Pontus. Blev så otroligt chockad, för jag hade inte en blekaste aning om att han skulle komma, så han åkte upp från Karlstad för att överraska mig. Världens bästa! Sen hade jag tydligen skrikit så hela stråket hörde mig också, men det får man göra :)))
 
Så var med Pontus, Linda, Ante och några fler resten av kvällen. Hade en otroligt bra kväll! Igår var jag med Pontus hela dagen, käkade lunch på stråket med svärmor och hennes man, träffade syrran en sväng, sen var vi bara hemma och mös resten av kvällen :) Idag var han tvungen att åka hem, men är så otroligt glad att han åkte upp, även om det bara var en kort sväng! I övrigt har jag jobbat från 11-20. Jobbar även imorgon och hela helgen, men inte så långa pass så får se om jag drar på yran eller inte, annars har jag inget planerat, så får se vad som väntar!

Nu sitter jag och kollar på serie som vanligt och det tänkte jag fortsätta med!
 

EUROPAS BÄSTA!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
Min pojkvän har nu vunnit champions league!! SÅ JÄVLA BRA! Har inga ord. Bara så sjukt jävla stolt, fyfan!
 

Majs är fina grejer

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hej jag heter Malin och jag sitter här och äter majs. Eller ja, åt. Tog precis det sista.
 
Har jobbat på Plaza både igår och idag, har gått fint trots att man är lite rimrostig sådär i början när man inte vet nått alls. Men det var hyffsat enkla uppgifter så det gick snabbt att lära sig grunderna! Blev bara inkallad i helgen 8-14 pga att de inte hade någon annan som kunde jobba, men om de anser att jag skötte mig bra får jag förhoppningsvis komma in nå mer :)) 
 
Men åter till majsen som var det viktiga här. Åt en ganska kass lunch, en fralla och ett glas juice där vid 11 så var vråljävlahungrig när jag kom hem och eftersom jag vanligtvis jobbar ganska länge (var hemma runt 14.30) så tänkte jag att jag skulle kunna börja med middagen direkt. Men neeeeh. Så jag bad till Gud om att ha något litet, gott, vettigt, ätbart i kylen. Men icke. Så jag tog majsen som blev över från när jag och Matilda åt tacos. Men jag blev mätt. Eller inte mätt, men nöjd. Så underskatta inte majs. 
 
Okej nu ska jag skaffa mig en vän eller två, jag har officiellt gjort en blogginlägg om majs... Jag vet inte hur jag ska må.