Nyårslista

Allmänt  /  0  Kommentarer

Beskriv året med tre ord

Kärlek, längtan & glädje.

 

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

– Har varit ett rätt händelserikt år men att jag tog studenten och skaffade sambo var helt klart det mest spännande!

 

Har du några nyårslöften?

– Jadu det har jag varje år. Men här sitter jag, otränad och lat. Haha nä men jag ska ta tag i träningen. Brukar gå rätt bra fram till sommaren sen går det bara utför tyvärr! Försöka fokusera mer på att leva i nuet och inte stressa över allt och få magkatarr var och varannan dag. Det vore rätt najs. 

 

Vilka länder besökte du?

– Inga :( 

 

Bästa köpet?

– Oj, är nog min samsung galaxy s6! Eller möjligtvis mina glasögon, det underlättar ganska mycket att se :))

 

Vad var sämst?

Jag förlorade min fina mormor, men jag vet att hon har det bättre nu när hon slipper sin förjävliga sjukdom! <3

Och när Pontus flyttade till Karlstad. Hade ingen aning om när jag skulle få se honom igen och ingen av oss hade nån aning om hur många år han skulle stanna där nere. Men jag är ändå glad för hans skull att han gjorde det och fick prova på det! 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

– Jag har varit både ledsnare och gladare än någonsin. Men det glada överväger det ledsna, så ja, gladare :D

 

Favoritprogram på tv?

– The Walking Dead! 

 

Bästa minnet från 2015?

– Studenten är helt klart topp 3. Att stå där på flaket och sjunga så man fick ont i halsen var så obeskrivligt underbart! Med på topp 3-listan är också när jag blev tillsammans med Pontus. Det var kanske inte var så "gulligt" då det var över ett telefonsamtal eftersom han var i Karlstad. Men det var då helt klart det bästa telefonsamtal jag har haft! Sist men inte minst när Pontus ringde mig 5 på morgonen den 14e september och sa att han var här. Den dagen vi flyttade ihop! 

 

Vad ser du mest fram emot med 2016?

– Resa! Dvs åka till ett land som inte gränsar till Sverige :))  Skaffa ett riktigt jobb & fylla 20 ;D

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

– Att jag hade stressat mindre. Det har inte löst nånting, gjorde bara situationerna värre och jag mådde sämre just under stunderna jag stressade. Har stressat i bra många år och lär tyvärr fortsätta med det, men ska göra mitt bästa i att försöka dra ner på det åtminstone!

 

Vad var din största framgång på jobbet 2015?

– Att jag har jobbat som vikarie och trots min blyga sida vågat stå där längst fram och leda en lektion. Kanske inte låter så stort. Men för mig som alltid varit tillbakadragen och feg så är det ett sjukt stort steg och jag är väldigt stolt!

 

Största framgång på det privata planet?

- Jag har alltid varit en som bryr mig alldeles för mycket om vad andra tycker och tänker. Men det har jag börjat komma ifrån. Förut gick jag inte utomhus utan smink och nytvättat hår men nu drar jag på mig en mössa och går ut även om jag ser ut som hej kom och hjälp mig. Har även fått mycket bättre självförtroende vilket har underlättat en heeeel del! 

 

Vad spenderade du mest pengar på?

– Antagligen mat :)))

 

Något du önskade dig och fick?

– Jadå! Pontus ;))) Och en riktigt trevlig lägenhet! :D

 

 Något du önskade dig och inte fick?

– Har inte varit så mycket förutom ovanstående som jag verkligen har önskat mig, så nej på den frågan! :)

Största misstaget?

– Riktigt svår fråga. Måste säga pass, jag är för bra för detta. Nä men jag kommer inte på något just nu och då har jag nog inte gjort något alldeles för stort misstag, för sådant brukar jag gå runt och må dåligt över och tänka på bra nog länge. 

Mest stolt över?

- Som sagt, att jag kommit över min "feghet" till stor del. Det är något som varit ivägen för mig och fått mig att ångra maaaaassor. 


Nyårströjor

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
Goddag!
 
Idag har jag varit med Matilda på stan och kikat efter nått vettigt att ha på sig på nyårsafton! Jag brukar vara ute i gooood tid med sådant, sisådär 1 månad innan minst, men nu har jag nästan behövt stressa lite(!!) Har letat efter en fin nyårs-klänning på vareeeenda affär typ 3 gånger om, även varit på barnavdelning och letat... Men jag gav upp hoppet om en klänning och efter ett tag hittade jag i allafall två fina tröjor på BikBok som det var rea på! Det värsta med att hitta två är att jag inte riktigt kan bestämma mig för vilken jag vill ha... Men det löser sig säkert! 
 
Matilda åkte hem runt halv 2 och sen dess har jag käkat lunch och hunnit med ett avsnitt av One Three Hill :))
Fick supersug efter att spela sims, så det blir nog min sysselsättning nu ett tag!

Födelsedagsfirande

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
Försöka ta en seriös bild gick sådär. 
 
Hejsan!
 
Igår fyllde Pontus år! Redan från morgonen kom hans mamma hit och runt 2 kom min mamma och pappa en snabbis. Sen följde vi med hans moder och kollade runt lite på några affärer, jag hittade mig världens gosigaste tröja/jacka och Pontus köpte sig en hockeyspel som present till sig själv, haha! 
 
När vi kom hem gick vi på Republiken och käkade förträffligt god middag! Grissida och grillad smörstekt skogssvamp med en hel drös goda såser :) När vi kom hem närmare 8 la vi oss i soffan och sen började ett,näst intill, rent  helvete. Mådde förbannat illa och det kändes som att jag skulle kräkas vid minsta lilla rörelse. Låg förlamad i soffan i någon timme sen började jag känna mig yr. Tog blodprov och låg på LO, dvs under 0,4. Lyckades fixa till det till slut men FYYYFAN vilken jobbig kväll. Där av att inlägget kom upp nu istället för igår!
 
Idag jobbar Pontus typ hela dagen och jag som lever det lyxiga livet som hemmafru (vi kan låtsas i alla fall) sitter bara hemma och tittar på serie :)) Ska väl försöka göra något vettigt snart. Faktiskt.