Lite jobb här och där

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Hejsan!
 
I lördags och söndags jobbade jag i badhusparken och idag blev det lite jobb på plaza. Och efter jobbet gick jag och mamma och åt lunch på Wayne's och sen köpte vi presenter till Fanny som blir 11 år(!!) på söndag! Just nu sitter jag och multitaskar, dvs pratar i telefon med stackars Pontus som blivit förkyld (han ville att jag skulle skriva det) och bloggar. Sen ska jag packa för två nätter på Rödön! Sen på torsdag är det jobb igen sen har jag faktiskt ingen plan alls över vad jag ska göra med mitt liv så det blir ju spännande. 
 
Ja och med detta tråkiga, bildlösa inlägg ville jag väl säga att jag inte har gjort så mycket och att jag knappast kommer blogga nått förän kanske på onsdag när jag kommer hem! 
 
Haaare!

Personalfest!

Allmänt  /  1  Kommentarer
 
 
 
Snodde bilden från Erika :)))
 
 
 
I torsdagskväll sov vi som sagt i Offerdal, supermysigt! Vi bastade och dom andra badade, blev en lugn och mysig kväll :) Igår åkte vi till Åre för att spela paintball, vilket var sjukt roligt :D Det är verkligen något man måste testa på! Aldrig varit så adrenalinfylld, haha! Efter det åkte vi hemåt och vid 8 gick vi på marité och käkade middag, sen var vi där fram tills halv 2 ungefär. Hade otroligt kul och det känns i kroppen idag! Jobbade 10-18.30 ungefär, och nu är jag så trött så  jag skulle kunna somna sittandes. Men lätt värt!
 
Nu ska jag duscha en snabbis och sen blir det serie-tittande! 
 
 
 
 
 

Så uppenbart förut

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hellu!
 
Idag har jag jobbat på Plaza en sväng, bara från 10-14 så det var väldigt skönt! Speciellt när jag fortfarande är förkyld. Men det är mycket bättre nu i alla fall, så det är bra! Ikväll åker jag till Offerdal med mina kära arbetskamrater. Vi ska sova över där och imorgon ska vi åka till Åre och spela Paintball, ska bli sjukt roligt! Sen på kvällen ska vi på Marité och äta middag och sen spendera resten av kvällen där :D
 
Men angående rubriken. Ett fullt kylskåp är en dröm när man bor själv. När man bodde hemma var det uppenbart att det var fullt i kylskåpet, men nu är det sällan så. Jag och mamma skulle på stan idag så igår skrev jag till mamma att jag behövde komma ihåg att köpa mjölk (hon brukar vara bättre på att minnas saker än jag). Men när jag kom hem efter jobbet hade mamma och pappa handlat åt mig, inte bara mjölk utan massa annat också, så nu har jag middag och frukost ett bra tag framöver. Dom är så snälla! Sen gick vi i alla fall på stan och jag införskaffade ett par svarta jeans och p-piller. Så nu är jag redo för allt! Eller nått.
 
Nu ska jag ta och duscha och packa lite smått så jag hinner. Vi åker vid 18.30 men jag är ju känd för att vara tidpessimist.