Tryckt tröja

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
 
Idag var det skola från 8.15-16.00, och när jag kom till skolan och första lektionen så berättar läraren för mig att jag egentligen inte hade behövt komma, utan det var eget arbete och man fick jobba på valfri plats. Alltid lika kul! Men idag har jag lyckats bli klar med en tröja som vi skulle trycka på i Digitalt Skapande-kursen, som ni ser ovan. Blev jääättefin, jag vet! Annars har det varit en allmänt seg skoldag.
 
Men det blev snabbt bättre, för när jag hade slutat gick jag på stan med Linda, sen åkte vi och käkade middag och sen vidare till Robin som fyller 14 idag! Så jag var inte hemma förän runt 8! 
 
Nu tänkte jag kika på ett avsnitt av Drop Dead Diva, sen är det sängen som gäller :))
 
Nattinatti!
 

Bra strumpor

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
 
 
 
 
På de 3 första bilderna ser ni mitt nuvarande boende. Det är lite småkaos fortfarande eftersom jag flyttade in allt igår, men det är bra mysigt! Sen idag har jag varit i "gamla lägenheten" för antagligen sista gången. Kommer sakna min fina tapet! 
 
Men nu har jag lite läxor som måste göras!
 
P.S lägg märke till mina fina strumpor på 3:e bilden :)))
 
 
 

flytt-dags

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
Ja som sagt så flyttar jag idag. 
Känns lite mysko när man tänker att " det här är sista gången jag duschar här" " det här är sista gången jag står här" ish. Kalla mig känslig, men trivs så sjukt bra här, så det kommer bli jobbigt. Men det ordnar sig nog så småningom.
Ska bo hos syrran på Rödön tills mamma och pappa fixat allt med vattnet och liknande, och de har fixat iordning deras lada, så jag kommer få mitt egna lilla "hus". Så det kan nog bli riktigt mysigt! *stay positive*
 
Idag har jag rensat det sista och gått med sopor, och just nu väntar jag på mamma och pappa så ska vi köra de sista lassen!
 
Ha en bra dag! :))