Mat vare ja!

Allmänt  /  3  Kommentarer
 
 
 
 
 
 
Ja här har vi bilder från igår och idag. Känner hur jag snart kommer rulla fram! 
Men nu är det faktiskt så att jag lovat mig själv att skärpa mig när det kommer till onyttigheter när jag flyttat till min nya lägenhet. (Vilket jag gör imorgon!!!) Det lär ju gå halvbra, men man kan ju försöka :))
 
Igår var jag på stan med Linda och vi käkade lunch på Wayne's, sedan åkte vi till Lund där jag fick hjälp att färga håret. Sedan blev det oxfilé och potatisgratäng till middag,  mums!
Idag var jag inne och fixade i lägenheten, och då kom jag och Matilda på att vi skulle käka lunch, Så vi tänkte käka på stan med det var folk ööööverallt, så vi drog på max istället. 
Och Linda och Ante fyller år idag, så där av massvis med onyttiheter där å. Men ska skärpa mig, snart.
 
Nu ska jag packa lite, för imorgon drar jag från Rödön! 
 
 

Lyckat

Allmänt  /  2  Kommentarer
Hejhopp!
 
Idag började jag 9.45, åkte till skolan för att redovisa mina tankar bakom ett cdomslag jag har gjort. Sen slutade jag. Sjuuukt produktivt! Sen fick jag lov idag också, eftersom jag lämnat in det som vi egentligen skulle lämna in imorgon, winwin!
 
Förutom det har jag haft lagom med otur idag. Började dagen med att tömma ut mitt puder över hela jävla handfatet och necessären är numera brun istället för svart. Sen kom mamma och berättade att jag hade fått brev från transportstyrelsen, trodde jag skulle få mitt körtkortsbevis. Men fick jag det? Nääääe. Det stod att jag var tvungen att prata med min läkare igen, för jag får inte börja köra än på grund av att jag har haft  hypglykemi (diabetesgrej) inom det senaste året och blablabla. Fick även min klänning som jag beställde från nelly, bland dom finaste klänningarna jag sett. Meeen den var för liten, och när jag skulle byta den visade det sig att den var slutsåld, just my luck.
 
Nu kan jag väl få ha lite tur iaf? Snäääällarå.

Dagens låt

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
Passenger – Let Her Go
 
Vet inte varför, men den här låten har gått på repeat ett bra tag nu. Så bra! Ska försöka att inte lyssna sönder den igen, som jag lyckats med ett par gånger :))