self-pity

Allmänt  /  0  Kommentarer
Idag har jag legat i sängen näääästan hela dagen. Har tagit en dusch och julpyntat så gott det går i min lilla lägenhet med alldeles för lite ställen att ställa tomtar på. (Kan fortfarande inte lägga upp bilder tagna med systemkameran, så det får bli senare om det någonsin bestämmer sig för att börja fungera igen.) Annars så har jag typ legat i sängen och kollat på Family Guy. Men till mitt försvar börjar jag bli förkyld. Haft huvudvärk, ont i halsen och svettats hela jävla dagen! Och det ska till mycket innan jag svettas. Speciellt i den här lägenheten.

Men nu ska jag lägga mig i sängen igen och fortsätta tycka synd om mig själv  :))
 
 
 
 
 
 

Lunch duger!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Hejhopp! 
Igår efter skolan åkte jag ut till mamma och pappa, käkade middag och så där. Sen på kvällen åkte jag hem till Erika och var där till 10 ish. Har försökt lägga upp bilder på mammas fina julpynt, meeeeen det ville inte samarbeta så jag skiter i det. Kanske tar det senare.
 
Idag har jag i alla fall varit på stan med Erika och barnen, fick inte så mycke gjort men vi fick i oss mat och det duger för mig! 
 
 

Icon Changer

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
Finns det någon som, precis som jag, har alldeles för mycket fritid och är mobil-beroende så kan jag rekommendera appen "Icon changer". Det gör alla tråkiga ikoner sååå mycket finare! Jag har ändrat mina ikoner som på bilderna till vänster, och det finns suuuupermånga att välja mellan. Så i brist på annat kan man ju pilla på med sånna där onödiga saker!  :)))