max och minnesgärdet!

Allmänt  /  2  Kommentarer
 
 
 
 
Idag åkte jag och mina fina vänner på max och köpte lyxmilkshake, sen åkte vi vidare till minnesgärdet och satt där och pratade ett tag! 
 
Men nu är jag hemma och ska snart iväg till en polare, så ha en fortsatt trevlig lördag! :))
 
 
 

Korv ftw!

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
 
 
 
 
God kväll!
 
Idag runt 3-tiden åkte jag på badhuset (malin 12 år) med Linda, Ante, Fanny och Emil. Efter några timmar var vi nöjda så då skjutsade dom hem mig, sen kom Matilda och hämtade mig för att åka ut till Rödön, för duktiga Matilda har tagit körtkort :')) Vi åt i alla fall middag, dom flesta käkade surströmming men jag och mamma åt korv. Så nöjda.
 
Nu är jag hemma igen och tänkte lägga mig i sängen och kolla på film! 

Lästimme <3

Allmänt  /  1  Kommentarer
Tudiluu!
 
Idag gick jag 8.15-12.50, skön dag! Dock så började jag som vanligt dagen med stress, trodde jag var sen så jag cyklade som en gud till skolan men när jag kom fram var den 07.59. Näe men bara ungefär 15 minuter tills jag börjar. Tidspessmist much? 
Men vi hade i alla fall foto, graf och svenska vilket jag tycker är rätt härliga lektioner. Sen kom våran underbara svenska-lärare med den briljanta idén att vi ska läsa en egen roman det första vi gör i kursen, och vi har "lästimme" på fredagar, och vi börjar imorgon. Vilket betyder att vi får läsa vart vi vill, och jag har bara svenska på fredagar, vilket betyder att jag inte har någon skola imorgon :)))
 
Efter skolan cyklade jag hem och fixade en liten uppgift vi fått, och sen vid 5 cyklade jag ned på stan igen för att jobba, och nu har jag duschat och glott på serie ett tag. Sen lite senare drar jag till Pontus och sover där. 
 
Men nu ska jag fortsätta glo på Orange is the new black. 
 
Puss!