Dag 16 - your favorite Disney Princess movie

Allmänt  /  0  Kommentarer
 

Dag 15 - Tell us your favorite junkfood

Allmänt  /  0  Kommentarer
 
Vet inte om svaret ska vara antingen "pizza" eller "hamburgare" här, men jag räknar "Junk food" som något onyttigt som säljs på t.ex mc donalds, max osv..
 
Så jag säger choklad lyxmilkshake från max, mmmhm!
 
Bild från 2010
 
 
 

Skoltrött redan

Allmänt  /  0  Kommentarer
Har gått 3 dagar i skolan och är redan less, då dagarna har sett ut ungefär såhär:
 
Måndag, började 08.30, eftersom det var första dagen, då vi skulle prata med våra mentorer och få scheman osv, det var vi klara med ungefär 09.15, vi började med lektionerna första dagen och då var nästa lektion 11.45 (den tiden jag kommer börja på måndagar i vanliga fall :') ). Sen hade vi esetetisk kommunikation och Grafisk kommunikation, slutade 15.15
 
Tisdag, började 8.15 med Medier, samhället och kommunikation ( varför bara ha ordet "kommunikation" i ett ämne när vi kan ha det i 3?), sen på estetiska kommunikations lektionen åkte vi till Jamtli och kollade på tavlor i 1 timme, sen bar det av till skolan, käka lunch, ha Konstarterna och samhället och sen Foto, slutade 16.00, men slutar 16.35 i vanliga fall, ljuvlig dag.
 
Idag(onsdag), började 8.15, grafisk kommunikation, rast i 40 minuter, historia, lunch, medier, samhälle och kommunikation, svenska sen idrott, slutade 15.30, men det är 16.15 i vanliga fall, men  hon var snäll nu sådär första gången dårå.
 
Imorgon(torsdag) får jag en trevlig sovmorgon till 11.25, sen hinner vi ha lite svenska och liiite engelska, sen ska vi nämligen iväg och kolla på opera i cirka 2½ timme, Wooo fucking hooo. Slutar runt 16.00.
 
Fredag, börjar 08.15 med engelska, sen mentorstid en sväng, sen ska vi ta oss till en annan skola för det individuella valet, där jag då har valt matte, dum som jag är. Det håller på fram till 13.50, sen är det helg! :')